JP/Valokuvaamo Pikseli

VALOKUVAAMO PIKSELI

Valokuvaamo Pikseli tarjoaa kattavat kuvauspalvelut yrityksille: omat kuvapankit paketteina, tuotekuva, mainoskuvaus, yrityskuvaus, tapahtumakuvaus ja videot maasta ja ilmasta. Meiltä saat konseptoidut muotokuvat kaikkiin elämäntilanteisiin. Räätälöimme erilaisia valo-ja videokuvauksen koulutuspalveluja julkishallinnolle, kuntasektorille, oppilaitoksille ja yrityksille. Syksyllä 2022 meiltä ilmestyy verkkokurssipalvelu laajasti kuvaamiseen liittyen.

VALOKUVAAJAN ASIAKKAITA

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti julkishallinto, yritykset sekä yksityishenkilöt. Asiakkaamme ostavat Valokuvaamo Pikselistä konseptointia, uniikkeja kuvapankkeja ja stailattuja muotokuvia. Kuvaajalla on pääsääntöisesti assistentti mukana auttamassa kuvattavia sekä kuvaajaa mahdollisimman miellyttävän kuvaussession aikaansaamiseksi. Me koulutamme myös jatkuvasti valo- ja videokuvausta kaupungeille, kunnille, oppilaitoksille ja ammattijärjestöille.

KUVAUSSTUDIO HÄMEENLINNAN KANTOLASSA

Valokuvaamo Pikselin studiotilat sijaitsevat Hämeenlinnassa Kantolassa, Herttoniemenrannassa Helsingissä ja Riihimäen keskustassa. Teemme suurimman osan työstämme asiakkaiden luona viikonpäivään ja kellonaikaan katsomatta. Me olemme 24/7 kuvauspalvelu, kuvaamme niin asiakkaan tiloissa, miljöössä kuin studiossakin. Kaikki kuvaukset toteutetaan ajanvarauksella.

Varaa nyt oma kuvausaikasi!


IKIOMA KUVAAJA- PAKETTI VUODEKSI 2990€

Laskutus tarvittaessa 1-4 erässä, sopimuskausi vuoden

Kuvauskonseptin suunnittelu kerran vuodessa ja 4x 2h kuvaus (sisältää kaikki kuvauksista tulleet konseptin mukaiset kuvat kevyesti käsiteltyinä). Tällä paketilla voit jakaa kuvausta koko vuodelle. Kuvaukset voidaan tehdä esim. eri vuodenaikoina tai tiettyjen yrityksesi markkinointikampanjoiden yhteydessä. Yrityksesi ikioma valokuvaaja pitää huolen, että uudet tuotteet, palvelut ja henkilöstö pysyvät näkyvillä ajantasaisesti ja rakentavat brändiäsi yrityksen vision mukaisesti. Yrityksen Ikioma kuvaaja täydentää ikiomaa kuvapankkia aina tarpeesi mukaan. Jokainen kuvaus sisältää ainakin 50 kpl kuvia käyttöoikeuksin. Vuodessa kuvia kertyy ainakin 200 kappaletta, pääsääntöisesti paljon enemmän. Me kuvaamme myös tuotekuvat tilavassa studiossamme. Voit lähettää tuotteesi rahtina valokuvaamoomme ja me hoidamme loput.

BRÄNDIPAKETTI 3900€

Tämä paketti on kattavin kuvapankkipakettini: kuvakokonaisuus, jossa kuvataan yrityksen henkilökuntaa, tuotteita, kuvituskuvaa ja fiiliksiä. Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi palvelutilanteita, yksityiskohtia ja abstrakteja aiheita. Kuvia voi käyttää nettisivuilla, presentaatioiden pohjina, someviestinnässä, julkaisuissa, esitteissä jne. Sisältää 300-500 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Jos kuvia tulee esim. helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. Kuvataan noin kuusi tuntia yhdessä päivässä, kuvaus toteutetaan kahtena päivänä (6h+6h) tai kolmena päivänä neljä tuntia per päivä, yht. 12 tuntia. Kuvapankki konseptoidaan yhdessä markkinointitiimisi kanssa.

KUVAPANKKIPAKETTI 2200€

Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo kutsua omaksi kuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi tai kahdeksi. Suunnittelussa voidana ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat. Sisältää ainakin 100 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Jos kuvia tulee helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. Kuvausaika noin kuusi tuntia. Yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 22€/kpl, kun yleensä kappaleittain ostetut ammattilaisen kuvaamat kuvat maksavat vapailla käyttöoikeuksilla 40-60€/kpl. Paketissa optiona lisätunnit 300€/h.

PERUSPAKETTI 1600€

Perus kuvapankkipaketti: hyvin kustannustehokas täsmäkuvitus henkilöbrändille tai yksin yrittävälle. Tällä päästään loistavasti alkuun oman yritysilmeen ja brändin rakentamisessa. Peruspaketti sopii esim. nettisivun kuvituspaketiksi, samalla hyödynnät samoja kuvia sujuvasti myös somessa. Hyvin suunniteltu peruspaketti on toimiva aloituspakkaus, jonka avulla saadaan maaliin esim. nettisivuprojektin kuvitus. Peruspaketissa luodaan selkeät sävelet yritysilmeelle ja sitä voidaan täydentää jatkossa.

Sisältää ainakin 50kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Jos kuvia tulee helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. 
Kuvausaika noin neljä tuntia. Yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 32€/kpl, kun yleensä kappaleittain ostetut ammattilaisen kuvaamat kuvat maksavat vapailla käyttöoikeuksilla 40-60€/kpl. Paketissa optiona lisätunnit 300€/h.

KUVAPANKKI MINI 600€

Tämä paketti soveltuu loistavasti henkilöbrändin kuvittamisen aloituspaketiksi. Kerro asiantuntijana asiakkaillesi, kuka sinä olet ja mitä teet, vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa. Sisältää ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä vapailla käyttöoikeuksilla. Kuvausaika noin kaksi tuntia. Yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 20€/kpl, kun yleensä kappaleittain ostetut ammattilaisen kuvaamat kuvat maksavat vapailla käyttöoikeuksilla 40-60€/kpl.


PAKETTEIHIN SISÄLTYY KONSEPTOINTI JA SUUNNITTELU

Kaikkien kuvauspakettien hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu ja konseptointi. Kuvat käsitellään kevyesti samaan värimaailmaan sopivaksi. Minä en pihtaa kuvien määrässä. Jos kuvauskonsepti on yksinkertaisesti toteutettava, kuvia saa enemmän. Jos kaipaat esim. enemmän käsittelyä, kuvia saa vähän vähemmän. Toki vaativaa kuvankäsittelyä voi ostaa lisää.

OPTIO:

Kuvankäsittelyä enemmän (esimerkiksi ihon yksilöllinen käsittely) 90€/h

Lisäkuvaustunnit lisättynä paketteihin 300€/h 

Yritysvideot löytyvät täältä – KYSY!

 

MIHIN TARVITSEN IKIOMAN KUVAPANKIN?

Kuvat, jotka visualisoivat brändiäsi. Ikioman kuvapankin yhtenäinen kuvamaailma helpottaa yrityksesi viestintää ja markkinointia.

MILTÄ BRÄNDISI NÄYTTÄÄ?

Uniikki

Jätätkö uniikin kuvajäljen asiakkaasi mieleen? Tiedätkö, ketä kuvasi puhuttelevat? PIkseli on erikoistunut rakentamaan mielikuvia ja kuvakonsepteja erilaisille brändeille. Pikselin yksilöllinen kuvapankki kuvittaa visiosi, yrityksesi arvot, tekijät niiden takana ja niistä syntyvät tarinat.

Erottuva

Maailma on visuaalinen: verkkokalvoillemme virtaa päivittäin tuhansia ja tuhansia erilaisia kuvia. Erottuminen kuvavirrassa on elintärkeää jokaiselle yritykselle tai henkilöbrändille. Kuva ja video ovat pääsääntöisesti ensimmäisiä huomion herättäjiä brändiäsi kohtaan. Vaikka kuvat ovat yksi brändisi vahvistamisen keino, erottuva kuva luo tutkitusti vahvimman muistijäljen. Pikselin kuvakonsepti suunnitellaan aina haluttua kohderyhmää puhuttelevaksi.

Jokainen yritys on yksilöllinen ja ansaitsee erottuvan visuaalisen ensivaikutelman. Meillä Pikselissä on taito löytää se ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sinut muista. Mikä on sinun juttusi? Pikseli auttaa sinua erottumaan kuvillasi.

Visuaalinen varasto

Kenen kuvia käytät? Kenen tarinaa kerrot? Pikseli luo sinulle yhtenäisen ja yksilöllisen kuvapankin. Kuvat muodostavat sinun tarinaasi kertovan visuaalisen varaston, jota voit hyödyntää esityksissä, printissä tai sosiaalisessa mediassa.

Maksat kuvaustunneista ja vastineeksi saat käyttöösi kaikki kuvauksen aikana konseptin mukaisesti syntyneet kuvat. Kuvamäärä riippuu kuvauksen pituudesta. Kuviin saa vapaat käyttöoikeudet Suomessa. Yksinkertaista, helppoa ja selkeä tapa erottua kilpailijoista.

Yhteystiedot